Onze partners

Op de radio

Q-music, Radio538, SlamFM, Skyradio, Radio Veronica, Radio10, RadioNL, Omroep Flevoland, RTV Utrecht (BingoFM), Omroep West, RTV Oost en vele andere stations gebruiken al vele jaren de informatie van Flitsservice.nl.

Meld je gespotte flitser middels onze App: FlitsNav, via Twitter: @FlitsserviceNL, via SMS: 0621201552 of voicemail: 0321 33 81 33 (normaal tarief) en wij zorgen ervoor dat deze bij onze partners verschijnt.

TomTom HD Traffic

Ook op je TomTom met HD Traffic beschik je over de meeste actuele uitgebreide flitsinformatie die er is. Zowel op A en N wegen, maar ook op lokale wegen!

De VID - Verkeersinformatie Dienst

Actuele informatie over de weg, daar staat de VID bekend om. Al vele jaren is de VID een goede relatie van Flitsservice.nl, sinds kort officieel met actuele informatie over files op Flitsservice.nl en in de app FlitsNav.

Voorwaarden gebruik meldingen

Radiostations mogen zonder meer onze meldingen gebruiken op basis van de volgende voorwaarden:

De meerwaarde van Flitsservice.nl ten opzichte van het zelf doen:

De meerwaarde zit 'm hier in dat de omroep niet "lastig" gevallen wordt met deze telefoontjes/tweets over meldingen, waaronder ook dubbele meldingen, bijvoorbeeld. Hierdoor kunt u zich bezig houden met de hoofdactiviteit, namelijk radiomaken. U houdt toch zelf ook niet de files bij?

Wij handelen alles af en filteren de meldingen om dubbele te voorkomen en ook valse meldingen tegen te gaan. Wij weten exact wat politie heeft aan materiaal. Flitsservice.be houdt zich al 15 jaar bezig met flitsers en weten dus hoe het werkt in flitsland. Als er een controle wordt afgemeld is deze binnen een minuut uit het gehele systeem afgemeld en dus ook bij u. Hierdoor is er een bijzonder hoge graad van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Om een voorbeeld te geven.

Wat kunnen we doen?

Referenties

Luister bijvoorbeeld eens naar Omroep Flevoland of download de Radio Veronica app waarin de meldingen van Flitsservice.nl worden gebruikt


Heeft u verder nog vragen, email ons op info@flitsservice.nl

FlitsKaart